3.29 Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 μια σπάνια ημέρα που υπάρχει μόνο 1 φορά κάθε 4 χρόνια

Εκτός από “σπάνιους” ανθρώπους, υπάρχουν και “σπάνιες” ημέρες. Η 29η Φεβρουαρίου, μια σπάνια ημέρα που υπάρχει μόνο 1 φορά κάθε 4 χρόνια, είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους “σπάνιους” ανθρώπους του κόσμου, ως Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων (Rare Disease Day – http://www.rarediseaseday.org/).

Aφιερώνουμε την βόλτα μας με προορισμό στο Ψυχικό.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: Σταθμός Προαστιακού Λ. Πεντέλης 20:15– Αναχώρηση 20:30

Πρόταση διαδρομής 15,3 χλμ

http://ridewithgps.com/routes/823855

15 comments on “3.29 Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 μια σπάνια ημέρα που υπάρχει μόνο 1 φορά κάθε 4 χρόνια

 1. Το σημερινό HalBike, καθώς ειναι αφιερωμένο για ενα πολύ καλό σκοπό (Rare Disease Day), θα γινει ανεξαρτήτως καιρού …. Βάλτε παλτά, γούνες, αδιάβροχα, ισοθερμικά…. ότι θέλετε …… η βολτα θα γίνει !!!!!!! ….. Μάλιστα ο σκοπός είναι τόσο ωραίος και σημαντικός που σχεδόν παρακαλάω να βρέχει ή να χιονίζει …. έτσι για “αλατοπίπερο” στην βόλτα μας !!!!! Έτσι … για να διαφέρει από τις άλλες βόλτες !!!! Σας περιμένουμε όλους.

  • Είμαστε πανέτοιμοι. Ανυπομονώ να πάει η ώρα 20:15 γιατί θα είναι η πρώτη βόλτα μου μαζί σας και γιατί την αφιερώνω με πολύ αγάπη στον γιο μου που ανήκει στους σπάνιους ανθρώπους που τιμούμε σήμερα. Ευχαριστώ.

 2. Παρακαλώ διαβάστε το νέο κανονισμό του Halbike για τις βόλτες της Τετάρτης. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα βασικά και αφορά την ασφάλεια όλων μας.

 3. Λόγο καιρού (μπορεί να βρέχει/μάλλον θα βρέχεi) και λόγο του ότι δρόμοι έχουν πολύ νερό η βόλτα 22/02 αναβάλλεται για την επόμενη Τετάρτη 29/02. Τα παράπονα σας στην μητέρα Φύση. Το γραφείο μας έκλεισε για σήμερα !!!!!

 4. Είναι φανερό οτι ο καιρός δεν είναι με το μέρος μας !!! Και παρακολουθώντας τα meteo …. ανησυχώ !!! Αρχίζω τα voodoo απο τώρα 😈 !!!! Ενημέρωση τελική περίπου 17:30.

  Gemakar ρίξε δελτίο βροχής κατα 17:00 σε παρακαλώ !!!! 🙄

  Ετοιμάζω επισης και plan Β !!!!!!!! 😎 😉 😎

 5. Παιδιά καλησπέρα σας.
  Έμαθα πριν μερικές ημέρες για την ύπαρξή σας και χάρηκα πολύ. Θέλω πραγματικά την Τετάρτη να σας ακολουθήσω. Πείτε μου. Μπορώ; Είσαστε ανοικτοί σε «νέους ποδηλάτες»; Πάντως εγώ είμαι έτοιμος. Περιμένω σας τρελός την Τετάρτη με το πόδι στο πετάλι !!!

  • Είμαστε ανοιχτοί σε …. νέους ποδηλάτες. Σε “άλλα ανοίγματα” ….. ξέχασέ το !!!!!!! :mrgreen: Σε περιμένουμε. 😀 😀

 6. Ρε Σοφοκλή ( και γενικότερα προς του Γέρακα !!!!) …… τι στο καλό ???? Σε hibernation είσαστε ?????? Ε Λ Ε Ο Σ Π Ι Α !!!!!!!

  • Σου λείψαμε έτσι ? Υπομονή θα τα πούμε αύριο , τρελό αγόρι!!!!

 7. Φοβερή, ανάρπαστη, αναπάντεχη, τρομαχτική, ανεπανάληπτη, μοναδική, το κάτι άλλο, μην την χάσετε, δεν έχει ξαναγίνει,

  … … … … με πήρε ο ύπνος !!!!!!

Comments are closed.