3.41 Τετάρτη 23 Μαϊού 2012 Γλυκά Νερά – Κτήμα Καμπά

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: Σταθμός Προαστιακού Λ. Πεντέλης 20:15– Αναχώρηση 20:30

Πρόταση Διαδρομής : 22.4 χλμ περίπου

http://ridewithgps.com/routes/1191854

 

Advertisements

5 comments on “3.41 Τετάρτη 23 Μαϊού 2012 Γλυκά Νερά – Κτήμα Καμπά

 1. Καλημέρα κυρία Christina Maria Cataldo!
  Διαβάζω για το περιστατικό που εμπλακήκατε την Τετάρτη το βράδυ με το Halbike. Επειδή ήμουν παρών σας απαντώ σε αυτά που γράφετε.
  Το Halbike είναι μία βολτα που γίνεται στα βόρεια προάστια 3 χρόνια τώρα χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Σας ενημερώνω ότι για την ασφάλεια όλων όσων έρχονται στην βόλτα αποφεύγουμε να επιτρέπουμε την διέλευση αυτοκινήτων ανάμεσα μας παρά μόνο άν είναι ανάγκη (νοσοκομειακό, αστυνομία, όχημα που μεταφέρει ασθενή κ.λ.π.) Δυστυχώς για έσας κλείνει ο δρόμος αλλά για πολύ λίγο. Εσείς δεν είχατε την στοιχειώδη υπομονή να περιμένετε 5 λεπτά. Σέβομαι τον ισχυρισμό σας ότι έπρεπε να πάρετε την κόρη σας από το γυμναστήριο. Οφείλετε όμως και εσείς να σεβαστείτε τους γονείς που έχουν μαζί τους τα μικρά παιδιά τους στην βόλτα μας και θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς. Η υπομονή κυρία Cataldo είναι αρετή. Εσείς θεωρώ ότι στην προκειμένη περίπτωση βγήκατε εκτός εαυτού και μάλιστα επιχειρήσατε να ξεκινήσετε το αυτοκίνητο σας κτύπωντας ελαφρά ποδηλάτες που είχαν κλείσει τον δρόμο μπροστά σας. Κυρία Cataldo μας αποκαλέσατε φασίστες και δολοφόνους. Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω καμμία όμαδα 400 εγκληματιών που απαρτίζεται από οικογένειες με παιδία να κινείται στους δρόμους με ποδήλατα και να σκορπάει τον θάνατο. Γνωρίζω όμως αφελείς οδηγούς αυτοκινήτων να σκορπάνε εύκολα τον θάνατο σε ποδηλάτες. Ο λόγος λοιπόν που κλείνουμε τον δρόμο είναι αυτός. Είναι καθαρά η ασφαλής κίνηση της ομάδας μας. Όσο για το ξύλο που λέτε ναι κάποιος από εμάς που κινδύνευσε από το αυτοκίνητο σας ήταν εριστικός μαζί σας αλλά στα χέρια ήρθατε με μια κυρία όδηγο αυτοκινήτου που εξεπλάγη με την συμπεριφορά σας και όχι από εμάς. Σίγουρα παντού υπάρχουν οξύθυμοι αλλά σας διαβεβαιώ ότι εμείς απ’ την πλευρά μας προσπαθούμε να μην επιτρέπουμε ανάρμοστες συμπεριφορές από τους συμποδηλάτες μας.
  Ειλικρινά λυπάμαι για το περιστατικό, εύχομαι να μην σας ξαναδημιουργήσουμε πρόβλημα αλλά εύχομαι και εσείς να αποκτήσετε λίγη υπομονή.
  Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.

  Φιλικά,
  Σπύρος Γλυκής

Comments are closed.